تامین باتری فرسوده

باتری ها بعد از گذراندن دوره ای، عمر مفید خود را از دست داده و به باتری های فرسوده تبدیل می شوند. زمانی که باتری ها به این مرحله می رسند برای محیط زیست و زمین خطرات جدی ایجاد می کنند و باعث آلودگی آب و خاک می شوند. به همین دلیل، کارشناسان تیم باتری طاهری توصیه می کنند که باتری های فرسوده را به هیچ وجه در مکان های ناامن نگهداری نکنید. یک باتری فرسوده را با فکر اینکه شاید روزی به دردتان بخورد در خانه نگهداری نکنید. چرا که برای سلامتی شما و خانواده تان خطر جدی به شمار می رود. مراکز خرید و فروش باتری و سرب نیز بیشتر به همین منظور شکل گرفته اند. مجموعه ی باتری طاهری با هدف تامین باتری فرسوده و خرید و فروش باتری و سرب به مشتریان خود خدمات ارزنده ای را ارائه می کند.

تامین باتری اسقاطی

کشور هایی که دارای سیستم بازیافت باتری فرسوده نیستند برای اینکه بتوانند میزان آسیب های ناشی از خطرات مواد شیمیایی موجود در باتری های اسقاطی را به حداقل میزان ممکن برسانند، آنها را جمع آوری کرده و به کشورهایی که سیستم بازیافت دارند ارسال می کنند. خوشبختانه، کشور ما دارای کارخانه های تولید باتری و سیستم بازیافت باتری های اسقاطی می باشد. باتری طاهری به عنوان یکی از برترین مجموعه های تامین باتری فرسوده در سطح کشور، سعی در ارائه ی برترین خدمات داشته و قادر به تامین 1000 تن باتری فرسوده در ماه می باشد. این مجموعه از مشتریان جدید و قدیمی سایت خود دعوت به همکاری می نماید.

مضرات رها کردن باتری فرسوده در طبیعت

باتری فرسوده به دلیل دارا بودن ترکیبات سمی، در معرض هر چیزی قرار بگیرد آن را آلوده می کند. لذا، یک خطر جدی برای محیط زیست به شمار می آید. ترکیبات شیمیایی باتری های اسقاطی برای سلامتی انسان یک تهدید جدی به شمار می آیند. این ماده در صورت برخورد با چشم باعث از بین رفتن بینایی و در صورت بلعیده شدن باعث مسمومیت می شود. این باتری ها در صورت دفن شدن خاک را آلوده می کنند. گازهایی که در اثر رها شدن باتری های فرسوده در محیط زیست آزاد می شوند باعث آلودگی هوا شده و وارد ریه های انسان می شوند. پس نباید از رها شدن باتری های فرسوده در دل طبیعت به راحتی گذر کرد. پس چاره چیست و باتری های فرسوده را باید به چه مراکزی سپرد؟

مجموعه های متعددی مانند تیم باتری طاهری در حوزه ی تامین باتری فرسوده به فعالیت می پردازند. عمده ترین استراتژی این مجموعه ها خرید باتری و سرب و فروش باتری و سرب در انواع مختلف می باشد. کاربران می توانند به جای دور انداختن باتری های فرسوده و ایجاد کردن یک تهدید همگانی برای محیط زیست و انسان، باتری های اسقاطی خود را در اختیار این مراکز قرار داده و آن را با ارزش واقعی به فروش برسانند.

باتری فرسوده دارای چه ارزشی می باشد؟

باتری های فرسوده از بخش های مختلفی ساخته شده اند و حدودا از پانزده تا هجده کیلوگرم وزن دارند. مقداری از وزن باتری متعلق به اسید باتری، پلاستیک و بدنه می باشد. بقیه وزن باتری های فرسوده را نیز سرب ها تشکیل می دهند که یکی از ارزشمند ترین قسمت های باتری به شمار می روند. حدود چهل درصد سرب مورد نیاز برای تولید باتری های جدید از همین باتری های اسقاطی بدست می آیند. بقیه سرب مورد نیاز را هم از معادن سرب تامین می کنند. باتری طاهری یکی از بزرگ ترین تامین کنندگان باتری اسقاطی در کشور است که می تواند هزار تن از باتری های فرسوده ی مورد نیاز شرکت های مختلف را در ماه تامین نماید.

قیمت باتری فرسوده چگونه محاسبه می شود؟

ارزش یک باتری فرسوده به میزان سرب به کار رفته شده در آن بستگی دارد. به همین دلیل است که قیمت یک باتری اسقاطی بر اساس قیمت جهانی سرب محاسبه می شود. لذا، همه ما می دانیم که قیمت سرب مانند سایر فلزات دیگر هر روز در حال تغییر و دگرگونیست و قیمت ثابتی ندارد. به همین دلیل است که ما ممکن است شاهد قیمت های نوسانی در یک روز باشیم. بدیهیست که با افزایش قیمت سرب قیمت باتری های فرسوده نیز بالاتر رفته و با کاهش قیمت از ارزش باتری ها کم می شود. باید به این نکته هم اشاره کرد که تامین باتری فرسوده و قیمت آن هیچ ربطی به بازار داخلی یک کشور ندارد و یک قیمت جهانیست.

باتری طاهری

مجموعه باتری طاهری به عنوان یکی از برترین ارائه دهندگان خدمات در حوزه ی تامین باتری فرسوده و تامین سرب در صدد کاهش میزان خطرات ناشی از جریان مواد شیمیایی در محیط زیست می باشد و با بهترین کیفیت ممکن باتری های اسقاطی را مورد بازیافت قرار می دهد. برای خرید و فروش هر گونه باتری اسقاطی و فرسوده می توانید با کارشناسان مجرب تیم مشاوره کرده و همکاری خود را با گروه باتری طاهری آغاز نمایید.

فهرست